Някой да знае каде има такива свещи лодж ????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи Golden Lodge
Collapse
X
-
Недей да си взимаш,има само ментета,вземи си Денсо,по каталог за боксера излизат 17 кинта комплектаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от plamen petrovАз съм доволен от голденките,само дето на 20000км изпаткват и после следва 4упене на пръсти докато се сменят :Pе мака ... Ас пробувах с някои , магнет марели, някакви други свещи, и не врви како с голден лодж...
ALFA 145 1.6 BOXER
Comment
-
Амиии не знам кой точно, майстора ги поръча и ги смени. Иначе по каталог са тия: http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... ion=searchAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Не знам аз бях с денсо 3 месеца и се измъчих ( може ли да са ми пробутали менте ?!? ) , сега сложих някакви SAGEM F301 . Те са с 4 електрода , френски са и съм много доволен, колата направо лети в сравнение с денсото .Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
а нчкой не е ли мислил да сложи Бош??аз съм много доволен от боша.при официалния вносител на бош за българия има оригинални свещи и за доста читави....денсото също е добро де..а някой може ли да даде идея откъде може да се вземе читаво денсо?In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеа нчкой не е ли мислил да сложи Бош??аз съм много доволен от боша.при официалния вносител на бош за българия има оригинални свещи и за доста читави....денсото също е добро де..а някой може ли да даде идея откъде може да се вземе читаво денсо?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment